Revisor Borlänge

RING OSS - 024-334 30 20

Om oss

Revisor i Borlänge.

Tar bokföringen alldeles för mycket tid från det som egentligen är viktigt? Behöver ni hjälp med att strukturera och organisera ert administrativa arbete? Vi är beredda att ta oss an samtliga projekt som rör redovisning för företag, för att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst. Kontakta oss så berättar vi mer!

Erfaren revisor i Borlänge

Tack vare många års erfarenhet i branschen är vår kunskap och kompetens väldigt bred, och oavsett företagets storlek är inget behov för stort eller för litet för att vi ska vilja ta oss an det. Hos oss är alla välkomna, och alla lösningar möjliga. Vi finns där för er som behöver en revisor i Borlänge!

Med vårt motto om att vara den personliga byrån strävar vi efter långsiktiga och kvalitativa samarbeten för att kunna erbjuda bästa möjliga service för alla behov. Vi är otroligt måna om att alla våra kunder ska känna sig trygga i våra händer, och därför är vi öppna för alla förslag för att hitta de lösningar som passar er.

Vi är medvetna om att redovisning kan vara svårt och krävande på många olika sätt, och därför finns vi där för er som är i behov av en revisor i Borlänge. Tillsammans kan vi skapa ett kvalitativt och långsiktigt samarbete där vi fokuserar på att kostnadseffektivisera och förenkla er organisation. Anlita oss för er bokföring redan idag.

Kling Redovisning AB


Ritargatan 6
781 70 Borlänge

024-334 30 20

[javascript protected email address]

556886-7757


Revisor

Bokföring


logo-image

Om Oss

Hos oss får du experthjälp med bokföringen men också ett varmt och personligt bemötande.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Kling Redovisning AB

Org nr: 556886-7757
Ritargatan 6
781 70 Borlänge
Tel: 024-334 30 20

Hitta hit